De coolste en beste gadgets voor mannen 2019

Zorg dat je altijd en overal een heer bent. Dat je altijd beschikt over de coolste gadgets en de meest geavanceerde technologie. Hiermee kun je jezelf ieder moment van de dag vermaken. En of je nu muziek wilt luisteren onder de douche, je apparaten zonder snoeren wilt opladen of het laatste seizoen van Game of Thrones wilt bekijken, wij hebben de oplossing voor je. Download de meeste recente IoT-apparaten, onze beste keuzes voor streamingskanalen en nog veel meer. Ontdek hoe je jouw dag kunt veranderen van gewoon naar buitengewoon met topgadgets voor mannen.

  1. Hamilton Beach Dual Sandwich Maker
De coolste en beste gadgets voor mannen 2019-1

Wil je jouw geliefde een stevig ontbijt serveren wat goed genoeg zou zijn voor het Koningshuis? In plaats van verschillend kookgerei en keukengerei te gebruiken, kun je beter de Hamilton Beach 25490A Dual Breakfast Sandwich Maker gebruiken. Hiermee kun je jouw broodjes roosteren, maar ook bijvoorbeeld heerlijke salami klaarmaken. Ook kun je er gemakkelijk verse tomaten, uien en sla in bereiden. Je kunt al dit lekkers in dit gemakkelijke apparaat klaarmaken, ook kun je er twee broodjes tegelijk in klaarmaken. Een perfect voedingsgeschenk of herengeschenk voor wie van een lekker ontbijt houdt.

Specificatie:

Merk Hamilton Beach

Model 25490A

Gewicht 2 Pond

  1. Sunto Core
De coolste en beste gadgets voor mannen 2019-2

De Suanto Core is een verbazingwekkend wandelscherm dat speciaal is gemaakt voor de zeer actieve man van deze tijd. Het beschikt over een veelvoud van technologieën waar actieve mensen graag over kunnen beschikken. Het wordt geleverd met een stormalarm waarmee bergbeklimmers en wandelaars goed op de hoogte kunnen blijven van de weersomstandigheden. De robuuste constructie in combinatie met een elastomeer band zorgt voor comfort, ook bij extreme weersomstandigheden. Het heeft ook kompas- barometer- en hoogtemeterfuncties. Hierdoor krijgen avontuurlijke mannen alle informatie die ze nodig hebben om de juiste beslissingen te nemen. Vooral wanneer ze in de bergen of in het wild zijn. Eén van de beste gadgets die je jezelf als man kunt wensen.

Specificatie:

Merk Sunto Core

Model SS014279010

Gewicht 8 ons

  1. Echo Dot
De coolste en beste gadgets voor mannen 2019-3

Geen smart home is compleet zonder de virtuele persoonlijke assistent die Axa aanbiedt. Een assistent die iedereen goed kan gebruiken. En wanneer Axa erbij betrokken is, kun je maar beter de Amazon Echo Dot als verzamelpunt hebben van al jouw smart technologie. De Echo Dot is de ideale oplossing waarmee Axa je alle apparaten vanuit één punt kan laten bedienen. Het verbindt verschillende apparaten waarmee je muziek kunt spelen, video’s kunt kijken en games kunt spelen. Je kunt zelfs jouw social media hierop aansluiten. En alles kun je activeren door opdrachten te geven waar dit apparaat naar luistert en deze vervolgens uit zal voeren. De Echo Dot opent de fascinerende wereld van smart technologie bij jou thuis. Zorg ervoor dat je deze gadget goed onderhoud met een goed technisch reinigingsproduct

Specificatie:

Merk Echo Dot

Gewicht 5,7 ons